top of page
Search

Blauwdorp begroet nieuwe bewoners en oude bekende

Location: Ruttensingel MaastrichtDe 138 nieuwbouw appartementen in de woonwijk ‘Blauwdorp’ (Maastricht) komen steeds dichterbij de oplevering. (Deze is gepland in Mei-Juni 2023).

Op 4 en 11 Februari werden door Servatius open dagen gehouden voor de toekomstige bewoners, een feestelijke evenement, voor vele bewoners van Blauwdorp, na lang wachten. Eindelijk was er de gelegenheid om rond te lopen en een voorproef te krijgen van den nieuwe wijk. De bewoners mochten in hun toekomstige (bijna klaar) appartement een kijkje in de keuken nemen, de ramen meten voor de aankoop van de nieuwe gordijnen, en in sommige gevallen alvast kennismaken met de nieuwe buren.


In 2018-2020 zijn vele inwoners van Blauwdorp moeten verhuizen vanwege de nieuwbouwplannen en de sloop van ca. 100 oude woningen, die plaats hebben gemaakt tot deze nieuwe interventie.

Het mooie is dat vele oude bewoners van Blauwdorp nu terug zullen komen in de nieuwbouw wijk die Servatius heeft gerealiseerd. Blok A is nu voor 80% al verhuurd en voornamelijk door oude bewoners van Blauwdorp. Mooi dat er continuïteit zal blijven in deze historische bijzondere wijk van Maastricht. De nieuwbouw appartementen zijn gerealiseerd met de oude stenen af137 views0 comments

Comentarios


bottom of page